De specialist op het gebied van de Amerikaanse koelkast!

Amerikaanse koelkast

Een Amerikaanse koelkast, ook wel frigo genoemd, is niet alleen een zeer grote koelkast met een ruime inhoud maar tegelijkertijd ook een pronkstuk in uw keuken echter het voornaamste van een Amerikaanse ijskast is dat uw producten langer vers bewaart kunnen worden dan in een conventionele koelkast. Een originele Amerikaanse frigo beschikt over een luchtcirculatie systeem in combinatie met sensoren om ervoor te zorgen dat uw producten in optimale conditie bewaard worden tevens zijn er altijd diverse zones voor het bewaren van uw groeten, fruit, vlees en vis. De side by side frigo van de merken GE en IOMABE beschikken over een zeer intelligent frostguard (no-frost) systeem zodat u de diepvries nooit meer handmatig hoeft te ontdooien wat tevens zorgt voor een lager energieverbruik. Naast talloze features zijn de koelkasten meestal ook voorzien van een waterdispenser en ijsmachine dit voor de uitgifte van gefilterd koud water, crushed ijs en ijsblokjes. De koelkasten zijn een uitkomst voor grote gezinnen, ze zijn heel praktisch ingericht waardoor het tot wel drie keer meer ruimte ontstaat. Een Amerikaanse koelkast gaat heel lang mee en daarom bent u meteen klaar voor toekomst, het is hierdoor wel belangrijk dat u nadenkt over toekomst in verband met evt. gezinsuitbreiding, energieverbruik en andere praktische zaken. 

ONZE VOORDELEN
full-service bezorging uitgebreide showroom

snelle levertijden

veilig     betalen  22 jaar     ervaring

Functies

Zoals hierboven al kort vermeld zijn er talloze features en andere makkelijke functies. Een ice-dispenser verschaft koud water en (crushed) ijsblokjes. Voor deze functie moet de koelkast echter wel aangesloten zijn aan de waterleiding en anders moet er een apart water reservoir worden geplaatst. Daarnaast kunt u ook denken aan een keldergedeelte, heel handig voor uw fruit en vlees. Een andere optie is de minibar, een apart koelvak ter hoogte om heel makkelijk iets uit de koelkast te pakken. Dit koelvak zit als het ware aan de buitenkant van de deur. Alle apparaten zijn standaard uitgeurst met het zogenaamde No-Frost-systeem wat er voor zorgt dat ijsaanrijping niet meer voorkomt. U hoeft hem zo nooit meer te ontdooien! Ondanks alle opties is de Amerikaanse koelkast nog steeds zuinig, ze hebben (bijna) allemaal minimaal een A-energielabel. Frigo's met een tropenventilator  kennen een hoger energieverbruik, dit alleen nodig bij extreme hitte. 

Diverse afwerkingen van uw Amerikaanse koelkast 

Wilt u de Amerikaans model vrijstaand of toch liever ingebouwd? Wilt u deze dan in het wit, zwart, RVS, glas, spiegels of misschien wel geheel custom made in een kleur naar uw keuze bij ons is bijna alles mogelijk, kijkt u verder op onze website of bezoek eens vrijblijvend onze showroom.

Showroom voor Amerikaanse koelkasten

Een Amerikaanse koelkast koopt u niet iedere dag en om een juiste keuze te maken in de diverse uitvoeringen en u te laten overtuigen van de hoge kwaliteit en afwerking bent u dan ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom. Om een goede indruk te krijgen hoe het er bij u thuis komt uit te zien hebben we diverse modellen ingebouwd en vrijstaand opgesteld staan, met een deskundig advies door onze adviseurs en zo'n 25 originele Amerikaanse koelkasten in onze showroom is uw bezoek zeker de moeite waard. 

Levering van uw Amerikaanse koelkast

Wanneer u een Amerikaans model bij ons heeft besteld dan zorgen wij ervoor dat u zorgeloos ervan kunt genieten. De frigo wordt altijd standaard door onze eigen bezorgafdeling Full-service bij U thuis bezorgd, geplaatst, geïnstalleerd en aangesloten op de waterleiding tevens wordt uw oude koelkast mee retour genomen. Zo staat u niet voor de verassing dat u een doos van ca. 180kg bij u op de stoep bezorgd krijgt. Wij gaan net iets verder waar de meeste stoppen!

Waterontharder voor u Amerikaanse koelkast ook direct leverbaar

Via ons collegabedrijf WaterZonderKalk leveren wij indien nodig ook direct de waterontharder welke wenselijk kan zijn voor optimaal 

 

banner
Copyright © AmerikaanseKoelkasten.com 2014 Alle rechten voorbehouden
Site index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl