3 2 1

Amerikaanse koelkast

Een Amerikaanse koelkast is niet alleen een zeer grote koelkast met een ruime inhoud maar tegelijkertijd ook een pronkstuk in uw keuken echter het voornaamste van een Amerikaanse ijskast is dat uw producten langer vers bewaart kunnen worden dan in een conventionele koelkast. Een originele Amerikaanse koelkast beschikt over een luchtcirculatie systeem in combinatie met sensoren om ervoor te zorgen dat uw producten in optimale conditie bewaard worden tevens zijn er altijd diverse zones voor het bewaren van uw groeten, fruit, vlees en vis. De side by side koelkast van de merken GE en IOMABE beschikken over een zeer intelligent frostguard (no-frost) systeem zodat u de diepvries nooit meer handmatig hoeft te ontdooien wat tevens zorgt voor een lager energieverbruik. Naast talloze features zijn de Amerikaanse koelkasten meestal ook voorzien van een waterdispenser en ijsmachine dit voor de uitgifte van gefilterd koud water, crushed ijs en ijsblokjes.

ONZE VOORDELEN
full-service bezorging uitgebreide showroom

snelle levertijden

veilig     betalen  22 jaar     ervaring


Diverse afwerkingen van uw Amerikaanse koelkast 

Wilt u de Amerikaanse koelkast vrijstaand of toch liever ingebouwd? Wilt u deze dan in het wit, zwart, RVS, glas, spiegels of misschien wel geheel custom made in een kleur naar uw keuze bij ons is bijna alles mogelijk, kijkt u verder op onze website of bezoek eens vrijblijvend onze showroom.

Showroom voor Amerikaanse koelkasten

Een Amerikaanse koelkast koopt u niet iedere dag en om een juiste keuze te maken in de diverse uitvoeringen en u te laten overtuigen van de hoge kwaliteit en afwerking van onze koelkasten bent u dan ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom. Om een goede indruk te krijgen hoe het er bij u thuis komt uit te zien hebben we diverse modellen ingebouwd en vrijstaand opgesteld staan, met een deskundig advies door onze adviseurs en zo'n 25 originele Amerikaanse koelkasten in onze showroom is uw bezoek zeker de moeite waard. 

Levering van uw Amerikaanse koelkast

Wanneer u een Amerikaanse koelkast bij ons heeft besteld dan zorgen wij ervoor dat u zorgeloos ervan kunt genieten. De koelkast wordt altijd standaard door onze eigen bezorgafdeling Full-service bij U thuis bezorgd, geplaatst, geïnstalleerd en aangesloten op de waterleiding tevens wordt uw oude koelkast mee retour genomen. Zo staat u niet voor de verassing dat u een doos van ca. 180kg bij u op de stoep bezorgd krijgt. Wij gaan net iets verder waar de meeste stoppen!

 

banner
Copyright © AmerikaanseKoelkasten.com 2014 Alle rechten voorbehouden
Site index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl